פאדג' – נשיקה בהזמנה
שליח עד הבית חינם בהזמנה מעל 200 ש"ח!

פאדג'

פאדג עם טרנספר

באמת שאי אפשר לעמוד בפני הנישנוש המתוק הזה

פאדג עם טרנספר
פאדג עם טרנספר

מכינים מראש:
700 גרם שוקולד לבן
קופסא (400 גרם) חלב מרוכז ממותק
תבנית מלבנית
דף טרנספר לבחירתכם

מרפדים תבנית מלבנית בנייר אפיה או נייר כסף. ממקמים את דף הטרנספר בתחתית כאשר הצד המחוספס כלפי מעלה (ניתן לגזור את השקף כדי להתאימו לתבנית במידת הצורך).

ערבבו שברי שוקולד עם חלב ממותק בכלי והכניסו למיקרו לפולסים של 30 שניות בכל פעם, הוציאו וערבבו, עד שהתערובת חלקה.

שפכו לתוך התבנית והחליקו לשכבה אחידה.

כסו את התבנית בנייר נצמד והכניס למקרר או מקפיא עד להתייצבות.

הפכו את התבנית על צלחת או קרש חיתוך, הסירו את נייר הכסף והשקף.

נשאר רק לחתוך לריבועים ולהגיש 🙂

פאדג עם טרנספר
פאדג עם טרנספר

תודה ל-Hungry Happenings על התמונות וההדרכה!

Share this post