מכינים בקלות, אפשר לקשט עוגות, קאפקייקס ועוד כיד הדמיון!
מכינים מראש:
חותכנים בכל צורה שרוצים
צימקאו/שוקולד לבן
שקף
מקלות סוכריה (אופציונאלי)
מניחים את השקף על תבנית – צד מחוספס כלפי מעלה.
ממקמים את החותכנים על הדף. שימו לב – אם החותכנים הם בצורת אותיות, צריך לשים אותם בכתב ראי כדי שהעיצוב יצא על הצד הנכון 🙂
מלאו שק זילוף בשוקולד/צימקאו והמיסו במיקרו, בפולסים של 30 שניות.
זלפו בתוך החותכנים תוך הקפדה להגיע לכל הגבולות.
הקישו את התבנית כדי לוודא שהשוקולד מתפשט על כל האזור ולשחרר בועות.
העבירו את התבנית למקרר או מקפיא למספר דקות.
שחררו את הצורות מהחותכנים
אם רוצים להוסיף מקל של סוכריה, זה הזמן. ודאו שהשוקולד/צימקאו חמים. זלפו מעט על גב הצורה המוכנה, הניחו מקל של סוכריה והוסיפו עוד שוקולד מעל כך שהמקל “יידבק” היטב. החזירו למקרר עד שיתמצק.
תודה ל-SugarDotCookies על התמונות וההדרכה!